Espresso Park, Irmabyen

Rødovre

Tidløst nordisk stil

Boligerne i Espresso Park er skabt i den tidløse og elegante nordiske stil med lyse vægge, store vinduespartier, masser af lys og der danner rammen om  det hvide snedkerkøkken.

EspressoPark er opført som to selvstændige bygninger, der til sammen rummer 78 lejeboliger på 2 til 4 værelser. yggeriet er opført i kvalitetsmaterialet – smukt, funktionelt og gennemtænkt i alle detaljer. Der er kælder under hele byggeriet hvorfr,a der er adgang med elevator til alle etager.

Der er tænkt i optimalt lysindfald i alle byggeriets elementer og alle beboere har enten adgang til have eller altan.

UDFØRT SOM
Totalentreprise

BYGHERRE
Ejendomsselskabet af 30/6-2015

ARKITEKT
Ravn Arkitektur

INGENIØR
Ingeniør’ne A/S

ANVENDELSE OG ETAGEAREAL
7.200 m² bolig

AFLEVERET
August 2018

Et godt samarbejde er alt afgørende. Gennem et tæt samarbejde mellem rådgiver, entreprenør og bygherre fra starten af projektet sikres det, at såvel løsninger og processer optimeres. Konflikter, fejl og mangler reduceres tilsvarende til et minimum – og det tætte samarbejde med fælles mål sikrer en maksimal værdiskabelse.

Sådan et samarbejde har vi haft med NJ Gruppen. Derfor står vi nu både med en rigtig god oplevelse af hele byggeprocessen samt et rigtig flot byggeri i en høj kvalitet – og derfor bygger vi også sammen med dem igen!

Morten HansenDirektør
Juulsbjerg Ejendomme A/S

Andre boligprojekter