Rosenbæk Byport, Odense

Vesterbro, Odense

Med en placering ved porten til Odenses gamle bydel er der lagt mange kræfter i skabelsen af et unikt byggeri. Et byggeri der i skala og arkitektur vinder indpas i et bevaringsværdigt bymiljø med dets korte facadelængder og varierende bygningshøjder.

Et bevist og klassisk materialevalg understreger intentionen om at skabe et helstøbt bymiljø omkring hjørnet på Vesterbro og Vindegade. Dagligvareforretning i stueetagen og de overliggende boliger bidrager aktivt til bylivet i Odense.

Boligerne hører, med deres indretning og materialevalg, til på øverste hylde blandt lejeboligerne i Odense. Og når der ydermere er egen altan til alle boliger, var udlejningen ikke en udfordring for investor.

Udført som

Projektudvikling og efterfølgende totalentreprise

Bygherre

Vesterbro 29-33, Odense A/S

Arkitekt

Aarstidernes Arkitekter

Ingeniør

OBH Rådgivende Ingeniører A/S

Etageareal

3.945 m2 fordelt på 39 boliger samt 1.000 m2 butik.

Energiklasse

2010

Afleveret

Marts 2017

Jøni Foodline
Odense

Hovedentreprenør: NJ-Gruppen

Byggeriet omfattede opførelse af ca. 12.000 m2 virksomheds-domicil. Administrationsdelen udgør ca. 3.000 m2 og udføres i 2 etager. Administrationsbygningen udførtes i henhold til de nyeste energikrav med fokus på energibesparende tiltag.

De valgte tekniske løsninger, blandt andet sikring, adgangskontrol m.m. er af nyeste teknologi. Administrationen indrettes som en blanding af enkelt- og storrumskontorer.

Styring og koordinering
Byggeprojektet krævede intensiv koordinering og styring.

Der var mange håndværkere (50-60 mand) i gang på pladsen, mange materialeleverancer og projektændringer der skulle tages hensyn til. Vores byggeledere gennemførte byggestyringsarbejdet flot og til stor tilfredshed hos alle parter.

  • Bygherre:
  • Arkitekt:
  • Ingeniør:
  • Udført:
  • Entreprisesum:
  • Jøni Foodline A/S
  • Harrebek Arkitekter
  • OBH-Gruppen
  • 2015
  • 80.000.000 ekskl. moms

I forbindelse med vores beslutning om at opføre nyt domicil kom vi i kontakt med NJ Gruppen, som tilbød deres erfaring og viden omkring etablering af et projekt som dette. Det blev naturligt, at etablere en partneringmodel hvor åbenhed og tillid omkring projektet er i fokus. Samarbejdet med NJ Gruppen foregår i åben dialog og i en uformel tone med gensidig respekt. Vi har i samarbejde med NJ Gruppen har fået udarbejdet et projekt hvor vores ønsker til funktion, kvalitet og økonomi er i fokus og oplyse at NJ Gruppen har udført opgaven til vor fulde tilfredshed.

Lars JørgensenDirektør Jøni Foodline